Dienstenaanbod

PBA verzorgt voor de ondernemer tegen zeer redelijke tarieven de administratie en voor zowel ondernemer als particulier de fiscale aangiftes IB en VPB, rekening houdend met uw specifieke inrichtings – en rapportagewensen.

PBA biedt de particulier een gegarandeerd veilige extra optie voor de IB aangifte aan:

De optimale maar opvolging en input van uw aangifte:
De offerteprijs is dit jaar aangepast, maar praktisch bijna tegen kostprijs – Houdt er rekening mee dat PBA daarvan ook een aanzienlijk bedrag aan licenties betaalt voor de gebruikte software. De verwerking van aangiften vindt plaats op optimale en veilige wijze via de PBA ter beschikking staande professionele software met ingebouwde bewakingstools. U levert in basis uw compleet voor aangifte gereed staande gegevens aan bij PBA en PBA verzorgt de aangifte op basis van uw aangeleverde gegevens via het PBA ter beschikking staande professionele programma. Daarnaast garandeert PBA de verzending en acceptatie bij de belastingdienst en verzorgt PBA voor u ook de bewaking van de afwerking aldaar.

Extra voordeel voor u: Geen zorgen over het aangifteproces. Snelle en veilige overdracht van uw aangifte, overzichtelijke standaard rapportage van aangifte en gewenste specificaties, in het programma begeleide bewaking van uw aangifte en directe door melding aan u van eventuele opmerkingen of finale terugmelding via de voorlopige aanslag IB van de belastingdienst.

Desgewenst volgt na ontvangst aanslag door de fiscus bij terechte afwijking van de aanslag een verdere opvolging van oorzaak afwijking en/of bezwaar/beroep, maar dat zal altijd plaats vinden tegen geldend uurtarief.
U kunt ook kiezen voor het aanbod van PBA via de standaard aangifte, waarvan tarief is genoemd in het ingesloten overzicht van tarieven PBA.